2012. jún. 13.

Gabóca epertortája

Barátnőm szülinapjára...

Hozzávalók:
2 csomag babapiskóta
800 gr eperjoghurt
500 ml Hulala
500 gr eper
3 Zselatinfix
1 Bourbon Vaniliáscukor
kis tej

Elkészítés:
Az eperjoghurtot, a Hulalát (fontos, hogy a joghurt és a habalap is hideg legyen!!!), a vaniliáscukrot, és a zselatinfixet összekeverjük egy tálban, majd beleforgatjuk a megmosott és feldarabolt epret. Egy tortaforma aljára lerakunk egy réteg babapiskótát (előtte tejbe mártjuk, hogy ne jöjjön fel a krém tetejére) és rákenjük a krém felét, majd ismét babapiskóta jön, és a tetejére ismét krém. Egy éjszakát hűtőbe tesszük. Ezután a díszítés szabadon választott...





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése