2012. febr. 29.

Rózsaszínű Himalájasó


Tegnap a piacon jártunk és belebotlottunk egy nagyobbacska standba, ahol minden jópofa dolgot árulnak. Nála találtuk ezt a rózsaszínű Himalájasót is. Elég borsos ára van, de megérte megvenni. Az eladóhölgy azt mondta, hogy Olaszországból hozzák, és létezik belőle többféle is, például fekete. Az üveg tetején található egy műanyag örlő, amivel meg lehet aprítani a sókristályokat. Nagyon érdekes élmény volt megkóstolni. Az apró sószemek szeletelt zöldségekre szórva nagyon intenzív ízt adnak, csak pontokban érződik, ahol ráesett az ételre, nem olyan, mint amikor a legfinomabbra őrölt sóval behintjük a tányért és a zöldség nem is érződik tőle. Bátran ajánljuk a vállalkozószelleműeknek aprított zöldségekre, sültekhez, salátákhoz!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése